Posterisan Protect 10 kpl

Posterisan® protect on kätevä hygieeninen peräpuikko peräpukamien oireiden hoitoon ja ehkäisyyn. Se vähentää oirejaksojen määrää ja lyhentää niiden kestoa. Posterisan® protect sisältää ihoa suojaavaa yhdistettä, joka suojaa peräaukon kipeät alueet ärsytykseltä. Se liukastaa ja helpottaa ulostamista, mikä ehkäisee oireiden uusiutumista. Jojobavaha hoitaa, suojaa ja silottaa ihoa edullisen rasvahappokoostumuksensa ansiosta. Iho säilyttää paremmin kosteutta ja peräaukon alueen herkkä iho muuttuu kimmoisammaksi. Posterisan® protect hylkii vettä sisältämänsä luonnollisen keltaisen mehiläisvahan ansiosta, ja yhdisteen sisältämä setearyyli-isononanoaatti pehmentää ihoa. Sopii myös raskaana oleville ja imettäville. Säilyy huoneenlämmössä.
Pakkauskoko:
10 kpl
Markkinoija:
Aboutmeds Oy
Tuotetta varastossa
14,60 €
Peräpukamaoireiden hoitoon.
Yksi peräpuikko aamulla ja yksi peräpuikko illalla. Jos oireet ovat voimakkaita, peräpuikkoja voidaan käyttää tiheämminkin. Käytetään yhtäjaksoisesti enintään 4 viikon ajan.
10 peräpuikkoa
Ihonsuojayhdiste (jojobaöljy, mehiläisvaha, setearyyli-isononanoaatti) ja hydrattu rasva.

Alumiinifolioon pakattuja vahasuppoja kartonkipakkauksessa.

CE-merkitty terveydenhuollon laite.

Älä käytä Posterisan® protect -valmistetta, jos sinullaon todettu yliherkkyys valmisteen sisältämille
ainesosille. Posterisan® protect -valmistetta ei pidä käyttää samanaikaisesti muiden valmisteiden kanssa akuuttienperäaukon alueen vaivojen hoitoon, sillä Posterisan® protect -valmisteen ihoa suojaava
yhdiste voi heikentää muiden valmisteiden tehoa.
Välittömässä kosketuksessa Posterisan® protect -valmiste voi heikentää kondomien materiaalikestävyyttä huomattavasti, minkä vuoksi kondomien käyttö ei välttämättä ole turvallista.
Sopii myös raskaana oleville ja imettäville.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

Kellertävän valkoinen.