Ale

Eucerin ANTI-PIGMENT Day Cream SPF 30 päivävoide 50 ml

Päivävoide SPF30 pigmenttimuutoksiin kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Häivyttää tehokkaasti tummia läiskiä iholla ja ehkäisee niiden muodostumista. Kosteuttava päivävoide sisältää UVA- ja UVB-suodattimen ja saa ihon näyttämään tasaiselta ja säteilevältä. Voide imeytyy nopeasti ja sopii erinomaisesti meikin alle. Voide sopii kaikille ihotyypeille ja on kevyesti hajustettu.

Pakkauskoko:
50 ml
Markkinoija:
Beiersdorf Oy
Tuotetta varastossa
Tarjoushinta 35,87 € Normaalihinta 42,20 €
717,40 € / l

Päivävoide SPF 30 pigmenttimuutoksiin.

Melaniini on luonnollinen pigmentti, joka tuo ihoon väriä. Altistuminen auringonvalolle, hormonien vaikutus ja ikääntyminen voivat lisätä melaniinin tuotantoa ja laukaista pigmenttimuutoksia. Pigmenttimuutokset näkyvät tummina läiskinä ja ikääntymisestä johtuvina läiskinä, jotka saavat ihon värin näyttämään epätasaiselta.

Eucerin Anti-Pigment Day SPF 30 -päivävoide sisältää Thiamidolia, tehokasta ja patentoitua ainesosaa, joka vaikuttaa pigmenttimuutosten juurisyyhyn ja vähentää melaniinin tuotantoa. Sen on kliinisissä tutkimuksissa todistettu säännöllisessä käytössä vähentävän pigmenttimuutoksia ja ehkäisevän tummien läiskien muodostumista. Ensimmäiset tulokset ovat näkyvissä kahden viikon kuluttua ja ne tulevat säännöllisessä käytössä entistä näkyvämmiksi. 

UVA- ja UVB-suodattimen (SPF 30) ansiosta kosteuttava päivävoide suojaa tehokkaasti auringolta ja vähentää auringon aiheuttamien pigmenttiläiskien riskiä. Iho on sileä ja näyttää säteilevältä

Näin levität pigmenttiä häivyttävän voiteen

50 ml