Eucerin Anti-Pigment Day Cream SPF 30 50 ml

Pigmenttimuutoksia häivyttävä ja ehkäisevä päivävoide SPF 30

Kosteuttava päivävoide sisältää UVA- ja UVB-suodattimen ja saa ihon näyttämään tasaiselta ja säteilevältä. Eucerinin patentoima ainesosa, Thiamidol, häivyttää säännöllisessä käytössä pigmenttimuutoksia ja estää niiden muodostumista.

- Vaalentaa tehokkaasti pigmenttimuutoksia ja ehkäisee niiden muodostumista
- Sisältää UVA/UVB-suojan
- Imeytyy nopeasti
- Kevyesti hajustettu
Pakkauskoko:
50 ml
Markkinoija:
Beiersdorf Oy
Tuotetta varastossa
43,20 €
864,00 € / 0.0500
Pigmenttimuutoksia vaalentava ja ehkäisevä päivävoide SPF 30

Melaniini on luonnollinen pigmentti, joka muodostaa ihoon väriä. Altistuminen auringonvalolle, hormonien vaikutus ja ikääntyminen voivat lisätä melaniinin tuotantoa ja aiheuttaa pigmenttimuutoksia. Tämä näkyy tummina alueina iholla tai "maksaläiskinä", jotka saavat ihon värin näyttämään epätasaiselta.

Eucerin Anti-Pigment Day SPF 30 -päivävoide sisältää Thiamidolia, patentoitua ja tehokasta ainesosaa, joka vaikuttaa hyperpigmentaation syntymekanismiin ja jonka on kliinisissä tutkimuksissa todistettu häivyttävän pigmenttimuutoksia, sekä ehkäisevän uusien tummentumien muodostumista.

UVA- ja UVB-suodattimen (SPF 30) ansiosta kosteuttava päivävoide suojaa tehokkaasti auringolta ja pienentää riskiä auringon aiheuttamien pigmenttimuutosten ilmaantumiselle. Iho näyttää tasaiselta ja heleämmältä.


Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset
Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että voide on erittäin tehokas ja hyvin siedetty.

Ominaisuudet
- SPF 30 + UVA -suodatin
- imeytyy nopeasti
- kevyesti hajustettu
- Levitä aamuisin puhtaalle iholle kasvoille, kaulalle ja dekolteelle
- Hiero hellävaraisesti ihoon
- Vältä tuotteen joutumista silmiin
- Parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi suosittelemme, että käytät päivävoidetta Eucerin Anti-Pigment Night -yövoiteen rinnalla ja Eucerin Anti-Pigment Dual Serum- tai Eucerin Anti-Pigment Spot Corrector -paikallishoitotuotteen kanssa.
- Levitä kutakin tuotetta kerran päivässä. Thiamidolia sisältäviä tuotteita saa levittää yhteensä korkeintaan neljä kertaa päivässä.

null

Aqua, Homosalate, Alcohol Denat, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Triazone, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Butylene Glycol Dicaprylate-Dicaprate, Tapioca Starch, Distarch Phosphate, C12-15 Alkyl Benzoate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid... (Ainesosaluettelo jatkuu Muut tiedot -kohdassa)
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

50 ml

Pakkauksen koko (pituus, leveys, korkeus): 5,00 x 4,00 x 14,00 cm