Ducray Kertyol PSO Concentrate 100 ml

Suositellaan paikallisesti vartalon ihottumaläiskille (esim. kyynärpäät, polvet jne.) ja päänahan paksuille hilseläiskille.

Pakkauskoko:
100 ml
Markkinoija:
Pierre Fabre Dermo-Cosmétique Nordic A/S
Tuotetta ei toistaiseksi saatavilla
25,60 €
256,00 € / 0.1000
Kertyol P.S.O Concentrate paikalliseen käyttöön torjuu kaikki tekijät, jotka aiheuttavat paksuja hilseläiskiä. Vähentää hilseilyä, punoitusta, kutinaa ja ärsytystä.
Voidaan käyttää yksinään tai yhdessä lääkehoidon kanssa.

Voide imeytyy nopeasti, ei tahraa vaatteita ja tuoksuu miellyttävälle.

Hilsesairaus: Tämän termin takana piilee ongelma, jonka kanssa on hankala elää, sillä se on epäesteettinen. Mutta siihen on olemassa ratkaisuja. Jotkut tämän ihosairauden tyypit saattavat olla vakavia ja ilmetä säännöllisesti puuskittain, mutta yleensä hilsesairaudet ovat hyvin paikallisia, ja nykyiset hoidot hillitsevät oireita merkittävästi.
Polidocanol-vähentää kutinaa
Celastrol-Rauhoittaa Interleukiini 17 mekanismia, joka edistää psoriasista
Vederine-Edistää solujen erilaistumista
Ichtyol-Hidastaa solujen uusiutumista
Glykolihappo-Toimii keratolyyttisesti
Tarkista ainatuotteen ainesosat pakkauksesta ennen käyttöä.
WATER (AQUA), ETHYLHEXYL PALMITATE, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, LACTAMIDE MEA, DIMETHICONE, GLYCOLIC ACID, GLYCERYL STEARATE, CETEARETH-33, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, LAURETH-9, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, CICHOROIUM INTYBUS (CHICORY) ROOT EXTRACT, ETHANOLAMINE, FRAGRANCE (PARFUM), HYDROGENATED POLYISOBUTENE, PEG-7 TRIMETHYLOLPROPANE COCONUT ETHER, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM SHALE OIL SULFONATE, SORBITAN ISOSTEARATE, TRIPTERYGIUM WILFORDII CALLUS EXTRACT.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

100ml